Bílí Tygři Liberec

Bartovičův gól jednou z nejhezčích akcí prvních duelů play-off CHL

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Během utkání šestnáctifinále mohli fanoušci všech 32 týmů bojujících v play-off Ligy mistrů vidět celou řadu skvělých hokejových momentů. A jeden z těch nejpohlednějších byl k vidění právě v Home Credit Areně! Postaral se o něj Milan Bartovič.

Běžela 48. minuta. Bílí Tygři drželi dvoubrankové vedení 3:1, hosté však dostali zajímavou příležitost snížit. V přesilové hře se snažili obléhat branku Romana Willa, namísto toho však přišel čtvrtý zásah. Milan Bartovič vybojoval kotouč, nabral rychlost a z úhlu vyslal nechytatelnou střelu na branku. Bezmocný brankář Stefan Steen se za pukem pouze ohlédl.

Právě tato akce byla vyhlášena druhým nejhezčím gólem prvních duelů play-off hokejové Ligy mistrů. Šlo přitom už o druhý zářez Milana Bartoviče v tomto utkání. Už v sedmé minutě vybojoval ve středním pásmu kotouč a postupoval zcela osamocen na brankáře. Neváhal a přesnou ranou zápěstím poslal kotouč také v tomto případě pouze do šibenice.

Úvod sezony přitom "Bártovi" příliš nevyšel. V extralize posbíral dosud dva body za dvě asistence. Proti Färjestadu to však na sobě nedal vůbec znát. "První gól mi pomohl. Když se pak v zápase cítíte dobře, řešíte situace úplně jinak, s mnohem větším klidem," popisoval svůj druhý gól Milan Bartovič.

I díky jeho dvěma zásahům si Bílí Tygři v prvním duelu vytvořili vynikající výchozí pozici před odvetou. Už příští úterý se představí ve druhém utkání na půdě devítinásobných švédských šampionů. Snad nám také tento zápas nabídne celou řadu podobných hokejových momentů.

Parádní zásah Milana Bartoviče naleznete v následujícím videu v čase 1:20.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit