Bílí Tygři Liberec

Autogramiáda v Home Credit Areně přilákala tisíce fanoušků!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Obrovské davy fanoušků přilákala úterní autogramiáda kádru novopečených extraligových šampionů. V Home Credit Areně čekalo na podpisy Bílých Tygrů na tři tisíce fanoušků a fronta před nimi jako by vůbec neubývala.

Fanoušci se sjeli ze všech možných koutů. "Jsme z Varnsdorfu, chceme klukům osobně pogratulovat!" usmívala se čtyřčlenná rodina v bílých dresech. Finále si dle svých slov nenechali ujít a u zisku titulu byli také přímo v pražské O2 Areně.

Kromě českých příznivců našeho klubu přijela také skupina těch německých. "Když to čas dovolí, snažíme se nevynechat ani jeden zápas," vysvětluje jeden z nich, že Bílí Tygři jsou pro něj srdcovou záležitostí. Ani on neváhal a úterní odpoledne strávil v Home Credit Areně.

Do ní začaly proudit davy fanoušků zhruba po čtvrt na šest, v té době se linula také dlouhá fronta do tygřího fanshopu, který nabízel nový sortiment v podobě mistrovských triček, kšiltovek nebo plakátů. Fanshop měl krom toho zřízený stánek také přímo u ledové plochy. "Kšiltovky jsou vyprodané, trička také rychle mizí," prozrazovala usmívající se prodavačka v průběhu autogramiády.

Celá akce odstartovala krátce po půl šesté. Po úvodním proslovu prezidenta klubu Petra Syrovátka už na pódium postupně vyběhl realizační tým a hned po něm takřka celý hráčský kádr mistrů extraligy sezony 2015/16. Chyběli pouze Radim Šimek, Michal Řepík a Martin Bakoš, kteří museli vyrazit na reprezentační srazy.

Netrvalo dlouho a hráči usedli na předem připravená místa. Podpisové kartičky mizely nesmírnou rychlosti, fanoušci však jako by vůbec neubývali. Stočená fronta se táhla celým vymezeným prostorem a Tygři přidávali jeden podpis za druhým. "Stojíme tu od začátku a ještě to na nějakou chvíli vidím," smál se pár fanynek, který se množstvím příznivců nenechal odradit a nakonec si přišel na své.

Hokejisté neúnavně pokračovali, zatímco hodiny pomalu odbíjely půl osmé, neboli čas, kdy měla autogramiáda původně skončit. Konec akce byl ještě o půl hodiny posunut, někteří hráči dokonce vyrazili ze svých míst přímo mezi fanoušky, kde rozdávali podpisy uprostřed davu, aby uspokojili co nejvíce z těch, kteří jim ve finále drželi palce.

Ještě krátce po osmé hodině přidávali Tygři poslední podpisy, než museli svá místa opustit. Pro zbylé fanoušky byly k dispozici alespoň podepsané kartičky, které hráči připravili. Zájem byl tak obrovský, že je jisté, že se podobná akce bude ještě v průběhu května či června opakovat, aby mohl tým uspokojit všechny své fanoušky.

Všem příznivcům našeho klubu bychom rádi poděkovali za podporu, kterou jste ukázali také účastí na mistrovské autogramiádě. Věříme, že společně zažijeme v ročníku 2016/17 další úspěšnou sezonu!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

PŘIPOJ SE DO HRY | Až na doraz!

Nejnovější články

Slováci jdou do finální fáze přípravy. Faško-Rudáš s Ivanem zůstávají v sestavě!

VIDEO: Tygři zahájili přípravu předsezónním testováním. Chystá se i led

Michael Krutil: Téměř jsem neváhal. Vím, jak v Liberci dobře pracují s mladými hráči

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit