Bílí Tygři Liberec

Autogramiáda mistrů! V úterý v Home Credit Areně od 17:30

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V úterý od 17:20 se měl v Home Credit Areně odehrát sedmý zápas. Přesto ale do arény dorazte! Od 17:30 vypukne autogramiáda celého mistrovského týmu!

Uspořádání v Home Credit Areně zůstane stejné, jako při slavnostním příjezdu Bílých Tygrů z pražské O2 Areny. Namísto ledové plochy a branek najdeme uprostřed kluziště velké pódium, na které ještě jednou vyběhne kompletní mistrovský tým.

Přijďte si pro autogramy Bílých Tygrů! Přítomen bude celý kádr, stejně jako členové realizačního týmu. V tomto složení se Tygři sejdou na nějakou chvíli naposledy, neboť řadu z nich čekají v následujících týdnech po klubových povinnostech také ty reprezentační.

Do národního týmu České republiky byli trenérem Vladimírem Vůjtkem nominováni obránce Radim Šimek a dvojice útočníků Michal Birner a Michal Řepík. To navíc nebude jediná tygří stopa v reprezentačních výběrech, Martin Bakoš zamíří na sraz národního celku Slovenska, kde bude bojovat o místenku v týmu pro mistrovství světa v Rusku.

Neváhejte a zamiřte v úterý od 17:30 do Home Credit Areny! Využijte možnost získat autogramy kompletního týmu šampionů Tipsport extraligy 2015/16! Navštívit můžete také náš fanshop, v němž naleznete i nový sortiment včetně mistrovských triček.

Boj o trůn je u konce, začíná čas oslav!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit