Bílí Tygři Liberec

Aukce zlatých dresů se přehoupla přes polovinu. Bude jeden z nich váš?

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Aukce zlatých dresů běží již od konce prosince a pozvolna se přehoupla do své druhé poloviny. Ceny jednotlivých dresů pomalu stoupají a dohromady už přesáhly částku 120 tisíc korun. Bude jeden ze vzácných kousků právě váš?

Zlatá sada dresů, v níž Bílí Tygři sehráli duel s Olomoucí, najde nové majitele už na konci ledna. Vyvolávací cena každého dresu byla stanovena na 2 000, o všechny trikoty je však velký zájem. Nejméně se zatím přihazovalo na dresy Matouše Bělohorského, Jakuba Husy a Kryštofa Hrabíka, jež aktuálně stojí 2 350 Kč.

Naopak sedmnáctka Lukáše Dernera prozatím táhne nejvíce. Její cena už překonala hranici šesti a půl tisíce korun! Většina trikotů se přehoupla přes cenu tři tisíce, za nižší cenu však stále najdete celou řadu zajímavých dresů, jako například trikot navrátilce Milana Bartoviče. Získejte jeden z limitované edice dresů!

Zúčastnit aukce se může každý, kdo se zaregistruje na příslušném webu. Aukce některých dresů může skončit o pár minut později, než v oficiální konec v 16:00, protože po každém příhozu dne 31. 1. 2017 v čase 15:55 budou mít účastníci aukce pět minut na konkrétní příhoz zareagovat. Aukci naleznete na následujícím odkazu.

Aukce

Dresy hráčů jako Ján Lašák, Branko Radivojevič nebo Radim Šimek ve speciální zlatobílé kombinaci byly připraveny speciálně pro utkání s Olomoucí a jedná se tedy o vzácné sběratelské kousky.

Kromě nich navíc najdete v aukci i trikoty se jmenovkami hráčů, kteří tým dovedli k zisku titulu, nyní už ale mezi Bílými Tygry nepůsobí. Také oni si na závěr mistrovského roku zaslouží připomenutí. Připraveny jsou tedy i dresy Jana Výtiska, Michala Birnera či Martina Bakoše.

Přejeme vám mnoho štěstí v aukci!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit