Bílí Tygři Liberec

Aukce speciálních zlatých dresů je v plném proudu!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Aukce speciálních zlatých dresů, v nichž Bílí Tygři sehráli poslední utkání mistrovského roku 2016, je v plném proudu! Chcete se stát majitelem jednoho ze speciální limitované edice trikotů? Neváhejte!

Právě zlatá sada dresů, v níž Bílí Tygři sehráli duel s Olomoucí, najde koncem ledna nové majitele. Vyvolávací cena každého dresu byla stanovena na 2 000, o všechny trikoty je však velký zájem. Nejméně se zatím přihazovalo na dresy Matouše Bělohorského a Jakuba Husy, jež aktuálně stojí 2 300 Kč.

Naopak sedmnáctka Lukáše Dernera prozatím táhne nejvíce. Její cena už překonal hranici šesti tisíc korun! Celková částka za všechny dresy v tuto chvíli již dávno přesahuje hranici sto tisíc. Jak vysoko se vyšplhá?

Zúčastnit aukce se může každý, kdo se zaregistruje na příslušném webu. Aukce některých dresů může skončit o pár minut později, než v oficiální konec v 16:00, protože po každém příhozu dne 31. 1. 2017 v čase 15:55 budou mít účastníci aukce pět minut na konkrétní příhoz zareagovat. Aukci naleznete na následujícím odkazu.

Aukce

Dresy hráčů jako Ján Lašák, Branko Radivojevič nebo Radim Šimek ve speciální zlatobílé kombinaci byly připraveny speciálně pro utkání s Olomoucí a jedná se tedy o vzácné sběratelské kousky.

Kromě nich navíc najdete v aukci i trikoty se jmenovkami hráčů, kteří tým dovedli k zisku titulu, nyní už ale mezi Bílými Tygry nepůsobí. Také oni si na závěr mistrovského roku zaslouží připomenutí. Připraveny jsou tedy i dresy Jana Výtiska, Michala Birnera či Martina Bakoše.

Jeden z nich může být i váš! Přejeme vám mnoho štěstí v aukci!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit