Bílí Tygři Liberec

Aukce mistrovských dresů skončí v neděli! Celkový výtěžek už překročil 100 tisíc

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Už zítra skončí aukce dresů, v nichž Bílí Tygři dokráčeli až na extraligový trůn! Máte zájem o jednu z těchto cenných relikvií? Pak přihazujte, čas se krátí. Dražba trikotů skončí v neděli 19. června v 16:00.

Už téměř čtyři týdny probíhá aukce mistrovských modrých dresů Bílých Tygrů Liberec, v nichž si naši hráči dokráčeli pro premiérový titul extraligových šampionů. Původně šla do dražby kompletní modrá sada bez dresů Petra Vampoly a Jana Stránského, které byly považovány za ztracené, nicméně trikot Jana Stránského se podařilo zpětně dohledat, celkem se tedy v aukci objevilo 34 dresů.

A zájem je obrovský! Nenajde se ani jeden trikot, na který by v průběhu dražby nebylo ani jednou přihozeno. S blížícím se koncem aukce navíc ceny nejžádanějších trikotů stále stoupají. Hned sedm dresů už překročilo se svou cenovkou částku 5 000 Kč, trikot Marka Bakoše je v těsném závěsu.

S nejvyššími cenami zatím pořadí vévodí dvojice brankářů. Na druhém místě je možná trochu překvapivě dres Lukáše Hosnedla, který v uplynulém ročníku plnil roli gólmanské trojky. Za jeho trikot v tuto chvíli vedoucí zájemce nabízí 7 060 Kč. Ještě do 12. června to byla nejvyšší částka, tehdy ho však překonal dres Jána Lašáka, za nějž je nabídnuto už dokonce 7 300 Kč.

Nejvíce příhozů pak dosud posbíral dres Michala Birnera, na nějž přihodili zájemci již 32krát a jeho cena se již delší dobu drží na 6 600 Kč. Zájem je ale vidět o všechny dresy. Celkový výtěžek aukce v tuto chvíli činí už více než 100 000 Kč a je pravděpodobné, že se ještě zvýší. Tato částka poputuje na konto mládežnické Tělovýchovné jednoty Bílých Tygrů Liberec.

Staňte se majiteli jedné z těchto cenných relikvií! Přihazovat můžete po registraci minimálně 50 Kč, maximálně pak 500 Kč. Pokud bude na dres přihozeno méně než 5 minut před koncem, konec této konkrétní aukce se posouvá, aby mohl dosavadní vedoucí během pěti minut zareagovat. Je tedy možné, že některé aukce skončí krátce po oficiálním konci, který by měl přijít v 16 hodin. Hodně štěstí!

Aukce

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit