Bílí Tygři Liberec

Aukce mistrovských dresů Bílých Tygrů vynesla historicky rekordní částku!

Date of publication Author Martin Kadlec

V neděli skončila již čtrnáctá aukce originálních hraných dresů Bílých Tygrů Liberec, která znovu rozšířila výčet letošních rekordů. Dražila se kompletní sada hraných modrých dresů, tedy sada, ve které Bílí Tygři vybojovali v 6. finále svůj premiérový republikový titul. A tato skutečnost se jasně promítla i v celkové částce, která se zastavila na historicky rekordní sumě 157 714 Kč! Výtěžek z aukce poputuje k mládežnickým týmům do TJ Bílí Tygři Liberec.

Celkem se dražilo 34 dresů a absolutně nejvýše se vyšplhala částka za dres se jmenovkou reprezentačního obránce Radima Šimka. Ten byl vydražen za rovných 25 000 Kč, což je rekordní suma v historii aukcí Tygřích dresů. Dosavadní maximum držel Milan Hnilička, jehož dres se po sezóně 2004/2005 vydražil za 24 000 Kč. Druhým v pořadí byl trikot dalšího z reprezentantů Michala Řepíka, kde nejvyšší příhoz znamenal částku 19 700 Kč. O pomyslné třetí místo svedly boj trikoty Jána Lašáka, Michala Birnera a Dominika Lakatoše, kde se sumy šplhaly k sedmi tisícům korun. Nejvýše nakonec dosáhl brankářský dres liberecké jedničky (7 350 Kč).

Akce

Zajímavostí rovněž je, že příhoz jsme zaznamenali u všech dražených dresů, to znamená, že každý našel svého majitele. Oproti minulým letům je většina dražitelů z Liberce a okolí, výjimkou jsou pouze dresy Jána Lašáka a Filipa Novotného, které poputují na Slovensko a trikot Jana Ordoše, který získal dražitel z Německa.

Všem fanouškům děkujeme za účast a vítězům dražby gratulujeme. O možnostech převzetí či zaslání dresů budou dražitelé informováni prostřednictvím e-mailu v nejbližších dnech.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit