Bílí Tygři Liberec

Aukce hraných dresů mistrů již běží, stanete se majitelem jednoho z nich?

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Aukce mistrovských dresů Bílých Tygrů je v plném proudu a o trikoty našich hráčů je velký zájem. Staňte se majitelem jednoho s dresů, v nichž si Tygři na ledě O2 Areny dokráčeli pro Pohár T. G. Masaryka!

V aukci se objevilo hned 33 modrých dresů, mezi nimiž chybí pouze trikoty Petra Vampoly a Jana Stránského. Naopak zde najdete třeba dresy čtveřice účastníků mistrovství světa, Michalů Birnera a Řepíka, Radima Šimka a Martina Bakoše. Aukce odstartovala 22. května a už teď je vidět velký zájem!

Vyvolávací cena každého trikotu byla stanovena na 1300 Kč, již během prvních dní však 27 ze 33 dresů tuto částku překročilo. Hned deset dresů už se se svou cenou v tuto chvíli přehouplo na částku minimálně dvou tisíc, za čtveřici nejdražších dresů bude muset jejich majitel zaplatit minimálně čtyři tisíce.

Vůbec nejvíc zatím táhne dres Michala Birnera, který v době přípravy článku vyšplhal na částku 5 850 Kč, přes pět tisíc je zatím také cena trikotu zkušeného gólmana Jána Lašáka (5 070 Kč). Překvapením je pak dres Jana Ordoše, který během tří dnů vystoupal na částku 2 500 Kč a je v tuto chvíli šestým nejdražším trikotem.

Aukce končí 16. června, stále je tedy dost času na to, aby každý s dresů našel svého majitele. Budete to právě vy? Přihazovat můžete minimálně 50 Kč, maximálně pak 500 Kč. Přejeme vám v dražbě mnoho štěstí!

Výtěžek z aukce bude věnován mládežnické Tělovýchovné jednotě Bílých Tygrů Liberec.

Aukce

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit