Bílí Tygři Liberec

Novokuzněck a extraligoví soupeři. Tygry čeká před CHL kvarteto přípravných duelů

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec – Tak jako v předchozí sezoně sice začnou Tygrům již v srpnu ostré soutěžní zápasy v rámci hokejové Ligy mistrů, to ovšem neznamená, že by se nechystaly žádné přípravné duely. Naopak, náš tým v nich narazí na zajímavé soupeře.

Přípravu začnou Bílí Tygři ve velkém stylu, pod Ještěd totiž dorazí účastník KHL Metallurg Novokuzněck. Klub, který působí v Kontinentální hokejové lize již od jejího vytvoření, přitom nebude prvním reprezentantem prestižní soutěže, který se v Liberci představí, na Valentýna roku 2014 totiž naši hráči sehráli utkání s Admiralem Vladivostok.
V ročníku 2013/14 zavítal do Liberce další účastník KHL, Admiral Vladivostok

Novokuzněck přivítají Tygři ve čtvrtek 30. července a vůbec poprvé tak při této příležitosti budete mít možnost vidět řadu posil v libereckém dresu.

Hned o týden později bude příprava pokračovat zápasem na ledě silné Sparty. Od té doby se pak tempo utkání přiostří a hned o pár dní později, v úterý 11. srpna, následuje přípravný duel na domácím ledě proti Mladé Boleslavi. Na závěr Tygři vyjedou na půdu stejného soupeře, kde 13. srpna sérii přípravných duelů ukončí.

Na všechny přípravné zápasy jste samozřejmě zváni. Přijďte se podívat na nová jména v dresu Tygrů a podpořit tým před startem ostré sezony! Už 23. srpna totiž v rámci Champions Hockey League přivítají Bílí Tygři v Liberci silnou Skellefteu, hned po bojích o postup ze skupiny se pak naplno rozjede extraligový kolotoč. Bude to boj, pojďte do něj s námi!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit