Bílí Tygři Liberec

Aukce originálních dresů ze sezóny 2014/2015

Date of publication Author Martin Kadlec

Už zítra odstartuje tradiční dražba originálních hráčských dresů Bílých Tygrů Liberec tentokrát ze sezóny 2014/2015. Do aukce půjde sada 37 dresů bílé barvy, ve kterých Bílí Tygři odehráli většinu utkání základní části i play-out.

Jedinou výjimkou je dres se jmenovkou Lukáše Dernera, kde jde do dražby modrá varianta. Velkým lákadlem bude jistě dres letos nejproduktivnějšího Tygra Tomáše Filippiho, který v příští sezóně už oblékne trikot týmu KHL, a zajímavým artefaktem jistě zůstává také dres držitele Stanley Cupu a medailisty z mistrovství světa Martina Škouly. Získat můžete i dresy dalších výjimečných hráčů. Například trikoty 3 mistrů světa Petra Vampoly, Petra Gřegořka a Jána Lašáka. V aukci nechybí ani dresy hráčů širšího reprezentačního výběru Radima Šimka, Jakuba Valského a Ondřeje Vitáska, trikot s kapitánským „C“ Jana Výtiska, nebo speciální brankářský dres juniorského reprezentanta Vítka Vaněčka.

Výtěžek z aukce dresů Bílých Tygrů bude věnován Tělovýchovné jednotě Bílých Tygrů Liberec.

Akce

Aukce dresů začíná ve středu 6. 5. 2015 a skončí v neděli 31. 5. 2015 v 16 hodin. Aukce některých dresů může skončit o pár minut později, protože po každém příhozu dne 31. 5. 2015 v čase 15:55 budou mít účastníci aukce pět minut na konkrétní příhoz zareagovat.

Zúčastnit aukce se může každý, kdo se na internetových stránkách klubu zaregistruje. Vyvolávací cena každého dresu je 1300 Kč. Minimálně je možné přihodit 50 Kč, maximálně pak 500 Kč. Do aukce bylo umístěno celkem 37 originálních dresů ze sezóny 2014/2015.

Aukce

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit