Bílí Tygři Liberec

Ctibor Jech: Nedvědova tvrzení považujeme za netaktní

Date of publication Author Jan Rachota

Akce vyvolá reakci, zní staré pravidlo. Jaroslav Nedvěd v zápase v Liberci spáchal primitivní faul, za který byl po zásluze potrestán. Jeho excesy však pokračovaly i po následném příchodu mezi novináře. V následujícím článku naleznete oficiální vyjádření GM Bílých Tygrů Ctibora Jecha a hráče Liberce Leoše Čermáka k Nedvědovým vyjádřením v tisku.

citace: "Čermák mě seknul, já do něj strčil a on nasimuloval pád. Rozhodčí to posoudil, jak to posoudil. Bohužel. Mě by hanba fackovala, takhle simulovat. Asi jsou v Liberci schopný pro výsledek udělat víc, než si myslíme. Bylo to trapný!" Tato slova naštvala GM Ctibora Jecha.

Hráč Sparty, Jaroslav Nedvěd, se dostal na konci zápasu do problému, který řešil tímto trapným způsobem. Po zápase mezi novináři v rozhovorech osočil náš klub, ale i našeho hráče Leoše Čermáka. Proti tomu se chceme zásadně ohradit. Považuji to za netaktní a podlé.

Je mi osobně velice líto, že zrovna Jaroslav použil tato slova. Za celou dobu působení v extralize i nižších soutěžích jsme neměli problém s unfair hrou a v tomto trendu bychom rádi pokračovali. Ano, my si v Liberci ceníme každého vítězství, které si uhrajeme. Stejně si ceníme i vítězství nad Spartou.

Konkrétně mě zarazilo i Nedvědovo přirovnání jeho zákroku. Viz: "Kdybych se tak dotkl tříletého dítěte, tak nespadne. Je to prostě buz... a filmuje. Nic víc k tomu nemůžu říct." Znám Jaroslava osobně a vím, že je to kluk, který má děti rád a svědomitě o ně pečuje. Pokud svůj zákrok přirovnává k doteku tříletého dítěte, jsem si jist, že takto by se svých dětí nedotýkal. Bylo to trapné. Nechám přímo na fanoušcích, aby dle videa posoudili, zda byl Nedvědův zákrok dotekem.


Prostor k vyjádření dostal i hráč Liberce Leoš Čermák. Nedvěd mě nejprve hákoval, poté mě sekl přes lýtka. Po konci základní hrací doby na mě něco křičel, tak jsem si jel poslechnout, o co jde. Byl jsem absolutně uvolněný, ramena svěšená. Nečekal jsem žádný atak, Nedvěd mě překvapil. Jediné štěstí bylo, že jsem měl plexisklo, protože jinak jsem také mohl mít zlomený nos. Takto jsem dostal pouze ránu do zubů, ze kterých mi začala téct krev.

Nedvědovu popisu situace v novinách jsem se musel smát. Jasně ukázal svou inteligenci, když si nedokázal přiznat, že zkratoval. Raději hraje komedii pro lidi a nazývá svůj zákrok pohlazením tříletého dítěte. Inteligentní člověk si po prohlédnutí záznamu udělá názor sám.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

PŘIPOJ SE DO HRY | Až na doraz!

Nejnovější články

Michal Birner končí kariéru. V klubu pokračuje v nové roli

Letní příprava odstartovala! Tygři vyjeli i na led

Fanshop od čtvrtka opět v plnohodnotném provozu

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit