Bílí Tygři Liberec

Soutěžení s Tygry pokračuje. Vyzkoušejte svou pozornost!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Během tohoto léta vám průběžně budeme servírovat řadu rozmanitých soutěží. Po vyhlášení té první je čas na druhou! Tentokrát otestujete svou pozornost a pečlivost. Dokážete spočítat všechny plyšové Tygry, kteří se nám zatoulali v kabině?

První soutěž je již minulostí. Celkem 21 soutěžících správně spočítalo, kolik branek vstřelil útočník Kryštof Hrabík z dvaceti pokusů Lukáši Hosnedlovi. Následný los určil, že se z výhry v podobě podepsaného dresu Romana Willa raduje Lukáš Lacko. Gratulujeme!

To však zdaleka není konec letního tygřího soutěžení, naopak! Už nyní se můžete zúčastnit druhé ze série soutěží. Ověříte v ní svůj postřeh a pečlivost. Po kabině A-týmu se nám totiž poschovávalo několik plyšových tygříků. Dokážete správně spočítat, kolik jich je? Vyzkoušejte si to!

Zúčastnit soutěže se můžete tak, že u soutěžního příspěvku na našem tygřím Facebooku přidáte komentář, v němž uvedete svůj tip. Ze všech správných odpovědí bude vylosován jeden výherce, který se může těšit na odměnu. Jakou? Ve hře je tentokrát plyšový tygr a videohra NHL 18 na Xbox One nebo Playstation 4.

Odpovídat můžete až do neděle 29. července do 23:59. Vítěz bude na našem Facebooku zveřejněn v následujícím týdnu. Hodně štěstí!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit