Bílí Tygři Liberec

Home Credit Arena přivítá ve čtvrtek 26. července zápas mezi Kunlunem a Chomutovem

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Bílí Tygři příští čtvrtek vyrazí k prvnímu přípravnému utkání do Pardubic, liberecká Home Credit Arena však rovněž nezůstane bez hokeje. Od 16:30 se zde uskuteční zápas mezi čínským účastníkem KHL Kunlun Rudá Hvězda a chomutovskými Piráty.

Čínský klub se v areálu Sport Parku Liberec v současnosti připravuje na svou třetí sezonu v prestižní Kontinentální hokejové lize a kromě samotného nabírání kondice odehraje v Home Credit Areně také svůj první přípravný duel. V něm vyzve liberecké rivaly z nejvyšší české soutěže, Piráty Chomutov.

Dres Kunlunu obléká hned trio českých hokejistů - libereckým fanouškům velmi dobře známý Ondřej Vitásek, dále pak Tomáš Kundrátek nebo Tomáš Mertl. Kromě nich za čínský klub nastupují také finští vicemistři světa Lajunen a Savinainen nebo řada kanadských hráčů, přičemž například Picard, Bartley, Beck nebo Fontaine mají za sebou bohaté zkušenosti z NHL.

K vidění tak bude jistě velmi zajímavá konfrontace. Fanouškům bude na zápas umožněn volný vstup, pokud si tedy chcete zkrátit čekání na první domácí přípravný zápas Bílých Tygrů, máte možnost vidět tým KHL v akci přímo na libereckém ledě.

Utkání mezi Kunlunem a Piráty Chomutov se odehraje ve čtvrtek 26. července od 16:30. Vstup do Home Credit Areny bude umožněn hlavním vchodem naproti infopultu od 16:00, vstupné je zdarma. Pro fanoušky budou pro toto utkání vyhrazeny sektory 120, 101 a 102 přímo naproti hlavnímu vchodu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit