Bílí Tygři Liberec

Permanentky jdou na dračku. Být Tygrem se vyplatí, říká marketingová manažerka Barbora Saitlová

Date of publication Author Redakce

Liberec - Přestože aktuálně probíhá letní příprava a s ní související přestávka mezi dvěma sezonami, Bílí Tygři nezahálejí a připravují pro své fanoušky spoustu novinek. "Rádi bychom naše příznivce odměnili za enormní zájem, který je vidět na množství prodaných permanentních vstupenek," říká marketingová manažerka Barbora Saitlová.

Mohlo by se zdát, že po minulé sezoně, kdy Bílí Tygři po titulu a stříbrných medailí došli "pouze" do čtvrtfinále play-off, nebude zájem o permanentní vstupenky takový. Opak je ovšem pravdou. "Máme prodáno už téměř 2 000 permanentek. Tento počet je zcela srovnatelný se stejným obdobím před loňským ročníkem, který byl co do prodeje dosud rekordní," prozrazuje Barbora Saitlová.

Stejně jako v předchozích letech si klub pro své permanentkáře připravil spoustu výhod. Kromě zvýhodněné ceny pro majitele permanentních vstupenek na předchozí sezonu se můžete těšit například na BONUS KARTU plnou výhod, věcný dárek, slevovou kartu na zboží adidas nebo také předkupní právo na utkání play-off a mnoho dalších bonusů.

Na vysokém zájmu o permanentky se projevuje také cena, která oproti předchozímu ročníku nikterak nestoupla. "Naše cenová politika je vzhledem k zachování loňských cen nastavena tak, že majitelé permanentních vstupenek ušetří až 2 000 Kč oproti nákupu jednorázových vstupenek. To je zatím největší finanční rozdíl od postupu Bílých Tygrů do extraligy," vysvětluje marketingová manažerka.

Ta zároveň jménem klubu děkuje všem fanouškům za jejich vstřícný přístup k novým směrnicím o ochraně osobních údajů, která při nákupu permanentky znamená nutnost vyplnit připravený dotazník. "Jsme moc rádi, že fanoušky neodradilo ani nadbytečné papírování spojené se směrnicí GDPR. Doporučuji, aby nám naši příznivci udělili souhlas s kontaktováním, neboť je chceme včas informovat o všech novinkách, změnách či speciálních akcích, kterých jsme si pro vás připravili celou řadu," dodává.

Barbora Saitlová top
Marketingová manažerka Bílých Tygrů Barbora Saitlová

Soutěže i otevřený trénink A-týmu

Jednou z prvních bylo například speciální červnové bruslení pro majitele permanentních vstupenek na ledě Home Credit Areny, další speciální výhody pro permanentkáře budou již brzy následovat. "Být permanentkářem se zkrátka vyplatí," dodává s úsměvem Saitlová.

Novinky před sezonou 2018/19 se však netýkají pouze majitelů permanentek, ale také všech ostatních fanoušků. Výraznou změnou bude například rozšíření prostoru pro vozíčkáře, které se dotkne sektoru 117 a bude navazovat na současný vyhrazený prostor pod tygřím fanklubem. "K vytvoření potřebného místa bylo potřebné odebrat tři řady sedadel. To se bohužel dotklo několika našich permanentkářů, kterým bych tímto ráda poděkovala, že nám vyšli vstříc a neměli problém se změnou svých sedadel. Věřím, že ani nová místa nijak nepokazí jejich hokejový zážitek," děkuje Saitlová.

Pro fanoušky si připravujeme do nového extraligového ročníku také novinky v zápasovém programu, díky nimž by si měli přijít na své všichni od nejmenších po dospělé. Těšit se můžete například na přestávkové rozhovory s hráči a spoustu dalších inovací.

V současné době již všichni pomalu začínáme odpočítávat poslední dny do konce suché přípravy a s tím související přesun na led. Pozor, v kalendáři si rozhodně zaškrtněte datum 16. července, neboť v tento den Bílí Tygři poprvé vyjedou k tréninkové jednotce na plochu Home Credit Areny a tento trénink bude otevřen pro veřejnost. O detailech vás budeme informovat v nejblížších týdnech.

Během letních měsíců jsme pro vás připravili také spoustu soutěží o velmi zajímavé ceny. Rozhodně pravidelně sledujte naše komunikační kanály! Mezitím se můžete vybavit na léto jako pravý Tygr. Ve fanshopu aktuálně probíhá výprodej, v němž si můžete zakoupit oblíbené fanpředměty včetně dresů nebo šál se slevami až 70 %! Již brzy se navíc můžete těšit také na speciální letní kolekci.

Buďte i nadále spolu s námi Bílými Tygry a užijte si spoustu výhod, které z toho plynou!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

TOP 3 zápasy sezóny: Rekordní derby i skalp lídra

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit