Bílí Tygři Liberec

Fotbal, florbal i opékání buřtů. Nejmenší Tygři zakončili letní přípravu speciálním tréninkem

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Odpoledne plné sportování a na závěr opékání buřtů. Tak vypadal závěr suché přípravy v podání těch nejmenších Bílých Tygrů, kteří se ve středu sešli ve Vratislavicích k poslední tréninkové jednotce

Nešlo o jen tak ledajaký trénink. Malí hokejisté si ve sportovním areálu Na Rozcestí pod vedením trenérů zahráli například fotbal nebo florbal a spoustu dalších her. Všemu přihlíželi jejich rodiče, kteří měli příležitost si společně posedět a popovídat.

"Připravili jsme tuhle akci pro děti a rodiče, abychom tím uzavřeli první část přípravy, která trvá od května do června. Malí hokejisté si zahráli spoustu her, byl to takový volnější trénink. Na jeho závěr jsme si sedli i společně s rodiči, opekli jsme buřty a popovídali jsme si o tom, co nás čeká v sezoně," prozrazuje vedoucí tygří základny Daniel Stehno.

přípravka buřty

Z výrazů dětí bylo vidět, že si speciální závěrečný trénink nesmírně užívali. A nejen oni, úsměvy měli na tvářích také přihlížející rodiče."Myslím, že se vše povedlo. Vyšlo nám skvělé počasí, děti se bavily a věřím, že budeme mít pozitivní odezvu i od rodičů," říká Stehno.

Další trénink čeká nejmenší Tygry až za více než dva měsíce. "V této kategorii nemá smysl na děti tlačit. Mají proto celý červenec a srpen volný. Přemýšlíme o tom, že bychom připravili i nějakou tréninkovou jednotku v srpnu, ale na tom se teprve dohodneme s rodiči. Na led vyjedeme až v září, což podle mě úplně stačí," dodává vedoucí základny.

Kdo ví, třeba jednou někteří z aktuálně nejmladších Tygrů, mezi nimiž se prohánějí také jména, jako Pešán, Láska či Krenželok, budou kroužit také po ledě Home Credit Areny v dresu A-týmu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Zažijte finálový víkend! Vstupenky na světový šampionát jsou stále k dispozici

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit