Bílí Tygři Liberec

Odměna za 15 hodin čekání? Permanentka na Bílé Tygry za symbolickou 1 Kč!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Fanoušci Bílých Tygrů v pondělí opět ukázali, jak oddaní svému klubu jsou. Po dvou finálových účastech přišlo sice v minulém ročníku vyřazení už ve čtvrtfinále play-off, přesto se hned při zahájení prodeje permanentek na sezonu 2018/19 vytvořil před Rotundou v areálu Home Credit Areny dlouhý zástup prvních zájemců. Vůbec první majitel nové permanentní vstupenky dokonce dorazil už v neděli odpoledne!

Fanoušek Jaromír Žlábek neponechal nic náhodě a před Rotundou čekal zhruba od 16 hodin. U Home Credit Areny strávil celou noc. “Vzal jsem si kraťasy, sbalil jsem si svačinu a křesílko a vyrazil jsem,” usmíval se věrný tygří fanda. Dlouhé čekání se mu vyplatilo, od Bílých Tygrů se dočkal speciálního překvapení. Kromě originálního dresu s podpisy celého týmu a dalších věcných dárků totiž dostal svou permanentní vstupenku za symbolickou 1 Kč. “Udělalo mi to velkou radost, vůbec jsem to nečekal,” popisoval pan Žlábek.

Poděkovat prvním majitelům permanentek přišli také hráči A-týmu Radan Lenc, Marek Schwarz, Lukáš Krenželok a Jaroslav Vlach. “Smekám před ním klobouk. Když je tu někdo ochotný čekat už od nedělních čtyř hodin, je vidět, že má ke klubu hodně silné pouto. Nejen jemu, ale všem, kdo si koupí permanentku, děkujeme. Doufám, že se jim za to v nové sezoně odvděčíme na ledě,” vysekl panu Žlábkovi a dalším permanentkářům poklonu Jaroslav Vlach. “Kéž bychom takových fandů měli co nejvíce,” dodal Lukáš Krenželok.

Hokejisté si spolu s fanoušky symbolicky připili, rozdali autogramy a došlo také na společné fotografie. Především však měli příznivci Bílých Tygrů příležitost si s hráči neformálně popovídat u přichystané lehké snídaně. Mimo snídaně a možnosti setkat se s hráči se prvních dvacet permanentkářů dočkalo také věcného dárku v podobě tygří šály. Start prodeje permanentek na novou sezonu si nenechali ujít i němečtí fanoušci, kteří pravidelně vyrážejí na všechny domácí zápasy a kteří tak nebudou v Home Credit Areně chybět ani v novém extraligovém ročníku.

Zájem o nové permanentky byl velmi výrazný, už kolem poledne našla svého majitele stá prodaná permanentní vstupenka.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit