Bílí Tygři Liberec

Vyrazte s Bílými Tygry na odvetu čtvrtfinále CHL do Zürichu!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Bílé Tygry čeká tuhá čtvrtfinálová bitva s Zürichem. Vylepší náš tým historický úspěch v podobě postupu mezi osm nejlepších hokejové Ligy mistrů? Buďte u toho! Bílí Tygři pořádají autobusový zájezd na odvetný duel ve švýcarském Zürichu.

Už 5. a 12. prosince se Bílí Tygři ve čtvrtfinále Champions Hockey League utkají se švýcarským ZSC Lions a vy máte příležitost být přítomni na obou těchto utkáních. Bílí Tygři pořádají výjezd do švýcarské metropole na odvetný duel!

Odjezd je naplánován na 11. prosince ve večerních hodinách, následující den dopoledne autobus dorazí do Zürich. Zde si budou moci fanoušci prohlédnout krásy největšího města Švýcarska s takřka 400 tisíci obyvateli. Po večerním utkání, které startuje ve 20 hodin, následuje návrat do Liberce. Do ceny zájezdu je započítána jak cesta, tak vstupenka. Cena výjezdu byla stanovena na 2 000 Kč.

Minimálním počtem k uskutečnění zájezdu je 40 přihlášených fanoušků, kapacita autobusu je 57 osob. Hlásit se můžete až do 5. prosince pomocí textové zprávy, do které uvedete počet osob a jejich jména, na telefonní číslo 776 144 469.

Částku 2 000 Kč je nutné zaplatit nejpozději do 5. prosince na účet 4200014229/6800. V platbě uveďte variabilní symbol 3105 a do zprávy pro příjemce doplňte jména a příjmení všech osob, za něž platba probíhá. Pokud se zájezd z důvodu nenaplnění minimální kapacity neuskuteční, bude poukázaná částka vrácena do tří pracovních dnů od ohlášení zrušení zájezdu.

Vyrazte podpořit Bílé Tygry v boji o postup do semifinále hokejové Ligy mistrů!

Roman Will likviduje Jörgův pokus

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

TOP 3 zápasy sezóny: Rekordní derby i skalp lídra

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit