Bílí Tygři Liberec

Tombola 50 na 50 ve prospěch těch nejmenších Tygrů

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Hokejová tombola 50 na 50 je tu také dnes během utkání s plzeňskými Indiány! V neděli padla během utkání s Kometou Brno dosud rekordní částka, když si výherkyně odnesla takřka 17 tisíc korun. Už dnes však může být tato částka klidně překonána.

Také během zápasu s Kometou Brno máte příležitost zúčastnit se tomboly, polovina jejího výtěžku tentokrát poputuje na konto malých prvňáků.

Průběh hry je zcela jednoduchý. V rámci zápasového programu si můžete zakoupit v Home Credit Areně u přítomných kamelotů soutěžní tikety a následně doufat, že bude ze všech tiketů vylosováno právě vaše číslo.

Celkem bude na utkání připraveno 2 000 tiketů a každý z nich stojí 50 Kč. Dohromady tedy může být vybrána částka až 100 000 korun. Celková suma se následně vydělí dvěma a každá z těchto polovin poslouží na zcela jiný účel.

Půlku vybraného obnosu obdrží majitel tiketu, který bude v průběhu zápasu vylosován jako vítězný. Minimální výhrou bude 5 000 Kč, maximální pak až 50 000 Kč. Záleží pouze na tom, kolik bude během utkání celkem zakoupeno tiketů.

Druhá polovina pak podpoří vybranou mládežnickou kategorii. Během utkání s Brnem budou v doprovodu svých rodičů prodávat tikety ti nejmenší Tygři z první třídy. Na jejich konto zbylá částka poputuje.

Vybrané prostředky pomohou jednotlivým kategoriím zúčastnit se zajímavých turnajů nad rámec jejich pravidelných soutěží a tím zlepšovat jejich hokejové dovednosti.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

TOP 3 zápasy sezóny: Rekordní derby i skalp lídra

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit