Bílí Tygři Liberec

Na využití předkupního práva při nákupu permanentky zbývá poslední týden!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Už více než čtyři týdny si můžete zajistit své místo v Home Credit Areně na domácích zápasech Bílých Tygrů v sezoně 2017/18! Zejména majitelé permanentek z předchozího ročníku by neměli otálet, předkupní právo jim vyprší 30. června!

Pokud jste si tedy dosud nezajistili svou permanentku, rozhodně neváhejte. V prodeji jsou již od 22. května.

Během zahájení prodeje čekali někteří fanoušci na svou permanentku celou noc a jen během prvního dne jich bylo prodáno na 150. Spuštění prodeje permanentních vstupenek proběhlo za speciálních okolností, pro první zájemce byla připravena snídaně a zajímavý program.

Ani ti, kdo si sezónní vstupenku zajistí teď, však neodejdou s prázdnou. Všichni majitelé permanentních vstupenek se mohou těšit také na praktický věcný dar s novým tygřím vizuálem, který ocení zejména v letních měsících (k vyzvednutí bude až do 30. 9. 2017). Nově ke každé permanentce přináleží také slevová karta na zboží Adidas v prodejně Lion Sport a poukaz na 100 Kč, který lze uplatnit ve fanshopu Bílých Tygrů či při nákupu občerstvení na ochozu Home Credit Areny.

Už obvyklou a nespornou výhodou jsou pak slevy s programem Bonus Karta a také předkupní právo na zápasy play-off a na novou sezónu. Permanentka na novou sezónu zaručuje rovněž volný vstup na domácí zápasy Bílých Tygrů v základní skupině Champions Hockey League.

Cena a systém prodeje

Permanentní vstupenky se budou prodávat ve stejném režimu jako v předcházející sezóně a jen s mírným navýšením ceny. Ta se pohybuje od 2 300 Kč (fanklub) až po 4 800 Kč (1. kategorie). Fanoušci tak ušetří 2 220 Kč v porovnání s nákupem jednotného vstupného! Majitelé loňských permanentek mohou zakoupit nové celosezónní vstupenky za výhodnější cenu, se slevou jsou v prodeji také permanentky pro seniory, ženy a studenty. Připraveny jsou znovu též permanentky pro děti za jednotnou cenu 1000 Kč.

ČS Klub

Do Česká Spořitelna Klubu permanentní vstupenka nově stojí od 9 500 Kč. K navýšení ceny v této kategorii přistoupili Bílí Tygři po dlouhých 7 letech. Výrazně se však „klubovkářům“ rozšíří nabídka cateringu a dalších služeb v zázemí této speciální tribuny. Větší kapacitu dostane oblíbená kavárna, nabídka jídel bude bohatší a v dětském koutku se objeví modernější herní konzole i nejnovější hry. Celkově se hokejový zážitek v ČS Klubu více přiblíží komfortu ve VIP patře Home Credit Areny.

grafika jsme zpět

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit