Bílí Tygři Liberec

VIDEO: Připomeňte si ještě jednou páteční exhibici v Rozstání!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V pátek oblékli Bílí Tygři kopačky a změřili své síly ve fotbalovém utkání s TJ Sokol Rozstání. Připomeňte si tento duel ještě jednou v povedené videoreportáži.

Cíl měla sestava vedená kapitánem Michalem Bulířem jasný. Zkompletovat po triumfech v posledních letech vítězný hattrick. Bulíř tak dal dohromady silný tým, který posílil jeho mladší bratr Tomáš, jenž nastupuje ve fotbalové Juniorské lize za FK Jablonec.

A start měli Bílí Tygři skutečně velkolepý. Po čtyřech sekundách je poslal do vedení Dominik Lakatoš. Ten měl také celou řadu dalších gólových příležitostí, které už ale neproměnil. O přestávce nezapomněl během rozhovoru svá selhání svést na neutažené kopačky. Že by mu však jejich utažení výrazněji pomohlo, o tom se příliš mluvit nedalo.

Hokejisté sice byli aktivnějším týmem, v koncovce se jim vůbec nedařilo. Do šancí se dostávali i domácí a nakonec dokonce vývoj utkání otočili, přestože se předtím brankář Lukáš Vantuch zaskvěl několika parádními zákroky. Odpovědnost tak na sebe musela vzít posila Tomáš Bulíř, který v závěru vyrovnal na 2:2.

O vítězi rozhodly až penalty. Michal Bulíř sice na úvod proměnil a Vantuch v brance Tygrů naopak pokutový kop chytil, od té doby už se však nikdo z hokejistů neprosadil a Rozstání tak prolomilo sérii porážek. Čest Bílých Tygrů tak zachránila alespoň přípravka, která překvapivě ovládla fotbalový turnaj v konkurenci Rapidu Pavlovice, Sokolu Rozstání nebo také Slovanu Liberec.

Co však bylo hlavní, všichni přítomní diváci se pořádně bavili. Podívejte se sami, došlo i na rozhovor přímo na hřišti uprostřed probíhajícího utkání.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit