Bílí Tygři Liberec

Po bruslích také do kopaček! Tygry čeká tradiční fotbalová exhibice v Rozstání

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Tento týden budou mít Bílí Tygři skutečně pestrý! Krom toho, že namísto obvyklé suché přípravy absolvují tréninkové jednotky na ledě, je čeká také fotbalové utkání. V pátek změří síly s tradičním soupeřem, TJ Sokol Rozstání. A dojde i na autogramiádu.

Každoroční oblíbená fotbalová exhibice v Rozstání vypukne už v pátek a bude součástí velmi bohatého programu. Od 16 hodin proběhne turnaj přípravek, v němž se nejmenší Bílí Tygři střetnou se svými fotbalovými vrstevníky. A hned po nich už přijde řada na jejich starší kolegy z A-týmu.

Ti od 17:30 vyzvou místní tým TJ Sokol Rozstání. Že se v konkurenci fotbalistů hrajících 1.B třídu Bílí Tygři neztratí, to ukázali už v posledních letech. Aktuálně totiž drží sérii dvou výher v řadě a rádi by dokonali vítězný hattrick. Předloni nad Rozstáním triumfovali 3:2, minulý rok pak zápas přinesl hokejový výsledek, když Tygři zvítězili 5:4.

Velkým lákadlem bude jistě i autogramiáda, která proběhne po skončení samotného exhibičního zápasu. Fanoušci tak mohou získat podpis jak tradičních opor, tak některých posil. Kterých? To se dozvíte v pátek v Rozstání. Atmosféru pomohou podpořit také tygří roztleskávačky Tigers Cats.

Jak si tentokrát Bílí Tygři v kopačkách namísto bruslí povedou? Přijďte je v pátek 9. června podpořit a užijte si společně s nimi zábavné fotbalové odpoledne!

exhibice plakát

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit