Bílí Tygři Liberec

Halloweenské utkání s lákavým doprovodným programem a koncertem Jakuba Děkana

Date of publication Author Martin Kadlec

V neděli 30. října hostí Bílí Tygři na domácím ledě Dynamo Pardubice, a protože se utkání koná v čase blízkém halloweenu, můžete se těšit na výjimečný doprovodný program v duchu tohoto svátku! Chybět samozřejmě nebudou ani tradiční vyřezávané dýně. Přijďte postrašit perníkáře v těch nejděsivějších maskách a budete odměněni! Speciálním hostem zápasu je liberecký zpěvák Jakub Děkan.

Jakub Děkan známý svou spoluprací se skupinou Atmo Music nebo Paulie Garandem vystoupí v obou přestávkách utkání přímo u ledové plochy v Home Credit Areně. Dále pro vás máme nachystané strašidelné soutěže, chemicko-fyzikální pokusy a kvízy s IQLandií a ve fanshopu se budou podepisovat vybraní hráči A týmu. Pro malé i velké návštěvníky v nejhezčích halloweenských maskách máme pizzu zdarma! Zadarmo bude také zmrzlina pro všechny děti, které dorazí na utkání.

V rámci Halloweenského duelu se uskuteční totální výprodej v Tygřím fanshopu! S výraznou slevou půjdou do prodeje kolekce vybraného oblečení, tygří trička a fandresy z předchozích sezón.

Utkání mezi Bílými Tygry a Dynamem Pardubice se v Home Credit Areně uskuteční v neděli 30. 10. od 16:00. Nezapomeňte ale, že ještě o týden dříve, v neděli 23. 10., hostí Bílí Tygři Energii Karlovy Vary. Tento duel začíná netradičně v 16:30.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit