Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři si odbyli týmové focení a výborně se bavili

Date of publication Author Jan Kousal

Liberec - Teplé pondělní odpoledne si Bílí Tygři zpestřili týmovým focením v oficiálních dresech pro CHL a bylo vidět, že se hráči před objektivem dokážou i pobavit. „Byla to legrace,“ shodovali se hokejisté.

Tygři se před fotoaparátem představili hned několikrát. Nejprve se ukázali v týmových trikách při tvorbě snímků pro hráčské kartičky, pak už navlékli novou sadu dresů pro nadcházející ročník Ligy mistrů. V té se naši hokejisté fotili samostatně i společně. „Byla to zábava. Fotografování si vždycky dokážeme užít,“ komentovali nezvyklou roli hráči.

Samotný akt se ani tentokrát neobešel bez humorných situací jako rozesmívání spoluhráčů. Fotograf Jiří Princ měl ale s hokejisty svatou trpělivost. „Kluci k focení přistoupili velmi profesionálně a díky tomu vše proběhlo výrazně rychleji, než bylo naplánováno,“ vysvětloval.

Na programu ale nebylo jen týmové focení. Hokejisté i trenéři se museli popasovat s videorozhovory a také se zbrusu novým dotazníkem. Zajímá-li vás, jestli naši hokejisté upřednostňují knihu před filmem, či kdo si rád dá pivo a kdo víno, nechte se překvapit. Odpovědi na tyto a další otázky zveřejníme již brzy v hráčských profilech.

Těšit se můžete také na sérii miniduelů v netradičních hokejových disciplínách. Hráči soutěžili ve střelbě z tribuny na bránu, stavění komínků z puků i na playstationu. Brankáři si zase vyzkoušeli instinktivní chytání se zavázanýma očima.

Videa i fotogalerii připravujeme...

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit