Bílí Tygři Liberec

Desítka x2: S jakým číslem na dresu nastupoval tento Tygr?

Date of publication Author Klub

Liberec - S každým hokejistou je tradičně svázáno také číslo, které nosí na svém dresu. A právě na ty byla zaměřena další hrací karta naší vědomostní soutěže Desítka x2. Své mozkové závity v ní prověřili Adam Najman a Jan Štibingr.

Jistě si sami vzpomenete na celou řadu čísel, která jsou bytostně svázána se svým nositelem. Ať už jde o celosvětově známá jména, jako Wayne Gretzky a jeho 99ka, případně Jaromír Jágr s číslem 68. Jak si ale poradíte s bývalými hráči, kteří v minulosti v dresu s tygřím logem nastupovali?

V rámci kabiny dostali tuto hrací kartu za úkol mladíci Adam Najman a Jan Štibingr. S ohledem na své mládí naprostou většinu hráčů na kartě během jejich hráčské kariéry nezažili. Přesto ukázali, že jim tygří minulost není lhostejná, a dokázali správně určit většinu jmen. Možná trochu překvapivě přišla první chyba u Dominika Lakatoše, který přitom stejné číslo, jako mezi Tygry, obléká dodnes.

Komu se nakonec podařilo v tomto duelu zvítězit? A kolik hráčů dokázali Najman se Štibingrem správně určit? Podívejte se sami ve videu níže.

A jak byste si s touto otázkou poradili vy? Vzpomněli byste si i na číslo na dresu Jana Víška či Stanislava Procházky? A zvládli byste celou kartu určit bez jediné chyby? Pak jste skutečnými znalci tygří historie. Třeba si na některém z následujících zápasů budete moci zahrát Desítku x2 přímo na ledě Home Credit Areny během domácích zápasů Bílých Tygrů!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Soutěž o vstupenky na MS má vítěze. Kdo pojede na čtvrtfinále?

Posezónní výprodej ve fanshopu!

Ronald Knot opouští Bílé Tygry. Nově bude působit ve Finsku

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit